Hämeenlinnan Jalkapalloseura 2013 syntyneiden ikäluokka kaudella 2020-2021

F8-ikäluokan toimintaa johtaa kaudella 2020-2021 seuran lapsuusvaiheen valmennuspäällikkö Esa-Pekka Viinikka, joka vastaa valmentajien kouluttamisesta ja tutoroinnista sekä kausi-harjoitussuunnitelmien laatimisesta ja seurannasta.

2013 syntyneet pojat muodostavat yhden joukkueen, joka jaetaan harjoitus- ja pelitoiminnassa lapsen innostuneisuuden, motivaation ja harrastuneisuuden mukaisesti pienempiin ryhmiin. Kaikille ryhmille taataan yhtäläinen harrastusmahdollisuus ja monipuolinen pelitoiminta!

2013 syntyneet tytöt muodostavat oman joukkueensa, jossa pelaajamäärästä riippuen muodostetaan tarvittava määrä pienempiä ryhmiä innostuneisuuden, motivaation ja harrastuneisuuden perusteella. Kaikille ryhmille taataan yhtäläinen harrastusmahdollisuus ja monipuolinen pelitoiminta!

Harjoitusryhmät eivät ole ”suljetut” vaan niin poikien, kuin tyttöjen on sujuvaa liikkua kauden aikana ryhmistä toiseen.

Harjoitukset:

Talvikauden harjoitusajat ovat marraskuusta, tiistai 3.11.2020, alkaen seuraavat:

Pojat: tiistaisin klo 16.30-18.00 sekä sunnuntaisin klo 10.30-12.00. Molemmat harjoitukset pidetään huippuolosuhteissa Säästöpankki Areenalla, joka on tekonurmipohjainen lämmin sisähalli.

Tytöt: tiistaisin klo 16.30-18.00 sekä sunnuntaisin klo 10.30-12.00. Molemmat harjoitukset pidetään huippuolosuhteissa Säästöpankki Areenalla, joka on tekonurmipohjainen lämmin sisähalli.

HUOM! Marraskuusta eteenpäin harjoituksiin kokoontuminen aina 30 minuuttia ennen harjoitusaikaa. Ennen harjoitusta tehdään yhteinen alkuveryttely/oheisharjoitus, jossa Terve Urheilu HJS:ssä-konseptin mukaisesti mm. valmistaudutaan tulevaan harjoitukseen.

Kausimaksu

Joukkuetoiminnan osallistumismaksu on 35 € / kk, eli 420 € koko toimintakaudelta (1.11.-31.10, loma-ajankohdat huomioiden), joka maksetaan 4. erässä (marraskuu, joulukuu, helmikuu ja maaliskuu).

Kausimaksu sisältää:

  • HJS-varustepaketin (arvo noin 100 €).
  • Vakuutuksen ja korttelipassin.
  • Seuran jäsenyyden etuineen.
  • Harjoitusvuorot (SP Areena ja Pullerin kentät)
  • Laadukkaan valmennuksen.
  • Perusmaksun sisältävä pelitoiminta: HJS:n järjestämät turnaukset (yksi talvella ja yksi-kaksi kesällä) sekä kesä – syyskuun aikana pelattavan Loimua-Peliliigan Hämeenlinnan Urheilupuistossa.

Seuran joukkueet vanhempineen osallistuvat turnausten järjestämiseen talkootehtävissä.

Ilmoittaudu mukaan!
LMOITTAUTUMINEN JOUKKUETOIMINTAAN: Järjestelmäpäivityksen johdosta otathan yhteyttä ilmoittautumisesi osalta: toimisto@hjs.fi

Taitokoulu

Motivoituneimmille ja innokkaimmille tarjotaan mahdollisuus taitokoulutoimintaan seuran valmennuspäällikön johdolla. Harjoitus järjestetään perjantaisin klo 16.00-17.00 Säästöpankki Areenalla.

Taitokoulun osallistumismaksu on 125,00 € koko toimintakaudelta (1.11.-31.10, loma-ajankohdat huomioiden), sisältäen yhden lisäharjoituksen viikossa. Pelitoiminnasta aiheutuneet kustannukset laskutetaan erikseen (turnaukset, sarjapelit jne.).

Ilmoittaudu mukaan: esa-pekka.viinikka@hjs.fi
Lisätietoja F8: 2013 syntyneiden ikäluokan toiminnasta:
Esa-Pekka Viinikka
esa-pekka.viinikka@hjs.fi
050 520 7376

Toimihenkilöksi seuraan?

Jokainen seuran joukkue tarvitsee vapaaehtoisista vanhemmista toimihenkilöitä toiminnan pyörittämiseen. Tehtäviä ovat: valmentaja, joukkueenjohtaja, rahastonhoitaja ja huoltaja.

Toimihenkilöiden tukena ovat seuran toimiston henkilökunta ja pidempään toiminnassa olleet vapaaehtoiset, HJS myös kouluttaa säännöllisesti toimihenkilöitä niin seuran omissa koulutustapahtumissa kuin myös innostuneisuuden ja halukkuuden mukaan Palloliiton kursseilla.

Joukkueiden vanhempainillat pidetään loka-marraskuussa, jonne kutsutaan kaikki ikäluokan vanhemmat. Vanhempainillassa vahvistetaan joukkueen toimihenkilöt sekä toimintasuunnitelma toimintakaudelle 2020-2021.

Toimihenkilötehtävistä kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä seuran valmennuspäällikköön:

Esa-Pekka Viinikka
Lapsuusvaiheen valmennuspäällikkö
esa-pekka.viinikka@hjs.fi

Tervetuloa mukaan!