HJS Naperofutis 2021

Naperofutis Hämeenlinnan Jalkapalloseurassa on tarkoitettu kaikille vuonna 2014 tai myöhemmin syntyneille lapsille aikaisemmasta liikuntataustasta riippumatta. Tule rohkeasti mukaan nauttimaan monipuolisesta liikunnasta sekä opettelemaan jalkapallon alkeita. Jos haluat harjoitella enemmän, sekin onnistuu!

Nuorimmissa naperoryhmissä (2016 syntyneet ja nuoremmat) totutellaan ryhmässä liikkumista turvallisesti oman vanhemman kanssa, kun taas kaksi vanhempaa ikäluokkaa (2014-2015 syntyneet) alkavat jo harjoittelemaan ryhmässä toimimista ilman vanhempaa.

Vanhempia kuitenkin toivotaan olevan kentän reunalla kannustamassa lastaan jännittävän paikan tullen!

HJS Kesäfutis 2021

Kesäfutis Hämeenlinnan Jalkapalloseurassa on tarkoitettu jalkapallouransa alkutaipaleella oleville tai vain kesäharrastusta hakeville vuonna 2013 ja aiemmin syntyneille pojille ja tytöille.

Kesäfutiskausi alkaa poikkeuksellisesti maanantaina 24.5.2021 alkavalla viikolla, ja päättyy 30.9.2021.

Mikäli jalkapallosta syntyy kesän aikana lapselle mielekäs harrastus, on siirtyminen omaan ikäluokkatoimintaan helppoa kesäfutiskauden päättyessä.

2014–2008 syntyneille tytöille ja pojille

Vietä kesän hauskimmat leiripäivät vaikkapa kaverisi kanssa monipuolisen liikunnan ja tietysti futiksen parissa Hämeenlinnan Jalkapalloseuran järjestämällä futis- ja liikuntaleirillä. Osallistuminen on mahdollista joko yhdelle, kahdelle tai kaikille kolmelle leiriviikolle, valitse vapaasti!

Ilmoittauduthan nopeasti, sillä leiripaikkoja on rajoitetusti!

Tämän lomakkeen kautta voit antaa meille anonyymisti palautetta. Tämä auttaa meitä kehittämään toimintaamme entistäkin laadukkaammaksi.

Jos haluat, että otamme sinuun yhteyttä tai haluat vastauksen palautteeseesi niin jätäthän yhteystietosi, kiitos!

Terveisin,
Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry.
Tervetuloa mukaan Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry:n joukkuetoimintaan. Tämän lomakkeen kautta ilmoittaudut mukaan!

Ilmoittautumisen jälkeen lähetämme sinulle tarkemmat lisätiedot toiminnastamme.