Harrastus lapselle ja nuorelle Hämeenlinnassa.

Tervetuloa pelaajaksi Hämeenlinnan Jalkapalloseuraan, jossa voi pelata jalkapalloa sekä mukavana harrastuksena että tavoitteellisesti huipulle tähdäten.

Uuden harrastuksen aloittaminen HJS:ssä on helppoa ja mukaan saa hypätä milloin vain. Perheen pienimmät lapset voivat aloittaa harrastukseen tutustumisen naperofutiksessa, kesäfutiksessa tai kesäleireillä koulutuksen saaneiden valmentajien ja ohjaajien opastuksessa. Perhefutiksessa lapsi saa tutustua jalkapalloon yhdessä vanhempiensa kanssa.

Meillä pelaavat myös miesten edustusjoukkue, naisten kilpa- ja harrastejoukkue, erityisryhmä Pullerin Rohkeat Potkijat sekä ikämiehet. HJS:ssä riittää siis joukkuevaihtoehtoja aina naperoista varttuneempaan ikään asti!

Tervetuloa Hämeenlinnan Jalkapalloseuraan! #hjsperhe

Kesänaperot ja perhefutis

Naperofutis Hämeenlinnan Jalkapalloseurassa on tarkoitettu kaikille vuonna 2016- ja myöhemmin syntyneille lapsille aikaisemmasta liikuntataustasta riippumatta. Tule rohkeasti mukaan nauttimaan monipuolisesta liikunnasta sekä opettelemaan jalkapallon alkeita. Jos haluat harjoitella enemmän, sekin onnistuu!

Nuorimmissa naperoryhmissä (2018-syntyneet ja nuoremmat) totutellaan ryhmässä liikkumista HJS-perhefutiksen parissa turvallisesti oman vanhemman kanssa. Kaksi vanhempaa ikäluokkaa (2016-2017-syntyneet) alkavat harjoittelemaan ryhmässä toimimista ilman omia vanhempia, joita kuitenkin toivotaan olevan kentän reunalla kannustamassa lastaan jännittävän paikan tullen!

Kesänaperot

Kesäfutis

Kesäfutis Hämeenlinnan Jalkapalloseurassa on tarkoitettu jalkapallouransa alkutaipaleella oleville tai vain kesäharrastusta hakeville vuonna 2015- ja aiemmin syntyneille pojille ja tytöille. Kesäfutiksessa pelaaja harjoittelee oman ikäluokkansa joukkueen mukana, kuitenkin omaan tasoonsa sopivalla tavalla.

Kesäfutis

Kesäleiri

Vietä kesän hauskimmat päivät Hämeenlinnan Jalkapalloseuran järjestämillä kesäleireillä. Tule vaikkapa kaverisi kanssa viettämään kesää monipuolisen liikunnan ja tietysti futiksen parissa. Osallistuminen on mahdollista joko yhdelle, kahdelle tai kaikille kolmelle kesäleiriviikolle. Valitse vapaasti!

Kesäleirit

Uudet pelaajat (2014-syntyneet ja vanhemmat):

Kiinnostaako uusi harrastus tai haluatko palata takaisin jalkapallon pariin? HJS tarjoaa harrastuksen kokeiluun matalaa kynnystä, jolloin jalkapalloa saa kokeilla kaksi viikkoa ilmaiseksi. Päätöstä ei siis tarvitse tehdä heti!

Ilmoittaudu alla olevasta linkistä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran toimintaan.

Ilmoittautuminen toimintaryhmiin

Uusi ikäluokka: F8 (2015-syntyneet)

Joukkueiden muodostus alkaa HJS:ssä vuotena, jolloin lapsi täyttää kahdeksan vuotta. Sekä pojat että tytöt muodostavat omat joukkueet, jotka jaetaan lapsen innostuneisuuden, motivaation ja harrastuneisuuden perusteella pienempiin ryhmiin. Harjoitusryhmät eivät ole suljetut, vaan niin poikien kuin tyttöjen on sujuvaa liikkua kauden aikana pienryhmästä toiseen.

Tutustu HJS:n F8-ikäluokan toimintaan ja ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä.

F8-ikäluokka

F-ikäluokkien taitokoulu:

Järjestämme toimintakaudella 2022-2023 vuonna 2014-2015-syntyneille pojille ja tytöille taitokoulun, jossa syvennytään yleisliikunta- ja pallonkäsittelytaitojen kehittämiseen.

Tutustu HJS:n taitokouluun ja ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä.

F-taitokoulu

Talvinaperot:

Hämeenlinnan Jalkapalloseuran naperofutis on tarkoitettu kaikille vuonna 2016- ja 2017-syntyneille lapsille. Talvinaperoissa lasten harrastus koostuu monipuolisesta liikunnasta ja jalkapallon alkeista.

Tutustu HJS:n naperotoimintaan ja ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä.

Talvinaperot

Talviperhefutis:

Muodostamme oman harjoitusryhmän vuonna 2018-syntyneille ja nuoremmille lapsille turvallisesti oman tutun aikuisen kanssa. Perhefutiksessa lapsi ja aikuinen harjoittelevat ja nauttivat liikkumisesta yhdessä.

Tutustu HJS:n perhefutikseen ja ilmoittaudu alla olevasta linkistä.

Perhefutis

Gigantti-taitokoulu:

Gigantti-taitokouluharjoitukset järjestetään talvella 2016- ja 2017-syntyneille naperofutaajille kerran viikossa tiistaisin klo 17:00-18:00 Säästöpankki areenalla. Harjoituksia järjestetään talvikaudella aina toukokuun alkuun asti. Toiminnasta vastaa seuramme naperovaiheen valmennuspäällikkö Ville Lilja.

HJS Gigantti-taitokoulu