HJS NAISET VALMIINA NAISTEN KAKKOSEEN
NaisetJulkaistu: 25.04.2024 16.25

HJS NAISET VALMIINA NAISTEN KAKKOSEEN

Seitsemän kuukautta on kulunut siitä, kun HJS:n naisten edustusjoukkue päätti kautensa Naisten kolmosessa. Tilanne on aika uusi joukkueelle, joka on tottunut pelaamaan karsintaotteluita mm. B-tyttöjen SM-sarjassa. Valmistautuminen kauteen on sujunut hyvin painopistealueen ollessa kestävyyden kehittämisessä ja pelitaktisisissa asioissa.

Lauantaina 27.4. joukkue kohtaa Loimuan kentällä aina vaarallisen EPS:n, joka sijoittui viime kaudella Naisten Kakkosessa kärkikastiin. EPS:n joukkue on uusiutunut aika lailla saatuaan täksi kaudeksi useampia HFA-majupelaajia riveihinsä. HJS lähtee sarjanousijana otteluun haastajana testaamaan tasoaan uudella sarjatasolla.

HJS:n rinkiin on tullut uusina pelaajina Eerika Marmo ja Linda Virtanen HyPS:sta sekä paluumuuttajana Naisten Liigastakin kokemusta omaava Sara Haapala. Harjoitusotteluita joukkue on pelannut muutamia ja ne ovat sujuneet voittoisasti. “Vaikka joukkueella on vähän kokemusta kovista harkkapeleistä, viikko ennen sarja-alkua pelattu kenraali NJS:aa sujui mallikkaasti ja joukkue pelasi hyvällä intensiteetillä ja sarjaan lähdetään positiivisin mielin.” päävalmentaja Joni Meltoranta toteaa.

Joukkueen kapteenin Peppi Laitilan tuumailee ennen kauden alkua: “Kakkoseen nousun eteen ollaan tehty hieno työ, jota on jatkettu treeneissä uuden sarjakauden alla. Viimeinen harkkapeli osoitti sen, että joukkuepeli ja taistelutahto ovat kunnossa. Uskon tekemiseen löytyvän vielä entistäkin kovempaa asennetta, kun päästään vihdoin pelaamaan pisteistä.”

Otteluaika: La 27.4. klo 16

Ottelupaikka: Loimuan kenttä (Pulleri 2 Tekonurmi)

Tervetuloa katsomaan HJS Naisten pelejä!

Hämeenlinnan Jalkapalloseura Ry (HJS ry)

Härkätie 17, 13600 Hämeenlinna

Y-tunnus: 1582099-2

toimisto@hjs.fi / 045 120 5771

Toimiston aukioloajat:

Ma: suljettu

Ti: 13‒19, ke-pe: 9‒15.30